Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Denda Games
  2. Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector’s Edition Windows

PC Game Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows

5/5

Ben je op zoek naar een nieuwe game voor je PC? Misschien is dit spel Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows wel iets voor jou!

Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows is een PC game in het genre Avontuur is geschikt voor spelers vanaf 27 maart 2013 jaar en is uitgekomen in 3.

Specificaties PC Game Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows

Game platform

Windows

Genre

Avontuur

Type drager

CD-rom

Minimumleeftijd

27 maart 2013

Productiejaar

3

Speltype

4K ondersteuning

Point and Click

Omschrijving van de PC Game Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows

"De Collector's Edition van Angelica Weaver: Catch Me When You Can voor Windows biedt nog meer spannende extra's voor de echte fans van het genre. Ontdek exclusieve bonushoofdstukken die dieper ingaan op het verhaal en ontrafel extra mysteries die niet in het standaard spel voorkomen. Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot prachtige wallpapers, concept art en een handige strategiegids om je te helpen bij de lastige puzzels. Met de Collector's Edition van Angelica Weaver: Catch Me When You Can haal je het ultieme detective avontuur in huis en ben je verzekerd van urenlang vermaak en uitdagende gameplay. Ga de uitdaging aan en los het mysterie op voordat het te laat is!" "Duik in de duistere wereld van Angelica Weaver en ervaar zelf de unieke gameplay die dit spel te bieden heeft. Met prachtige graphics, meeslepende muziek en een meeslepende verhaallijn zal je helemaal opgaan in het mysterie en de spanning van het spel. Verlies jezelf in de wereld van Angelica Weaver en ontdek de waarheid achter de moorden in Chicago. Met de Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition voor Windows haal je een uniek en meeslepend spel in huis dat je niet snel zal vergeten. Ga de uitdaging aan en laat je detective skills zien in dit adembenemende avontuur!".

Veelgestelde vragen over de PC Game Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows

Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows draait op Windows.

Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows valt onder het genre Avontuur

Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows heeft een CD-rom.

De geadviseerde minimumleeftijd voor Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows is 27 maart 2013. Dit is een advies.

Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows is uitgekomen in 3. 

Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows is een speltype.

Angelica Weaver: Catch Me When You Can Collector's Edition Windows heeft 4K gaming ondersteuning: Point and Click.

Bekijk nog meer PC Games