Search
Close this search box.
  1. Activision Blizzard Entertainment
  2. World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector’s Edition Windows

PC Game World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows

5/5

Ben je op zoek naar een nieuwe game voor je PC? Misschien is dit spel World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows wel iets voor jou!

World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows is een PC game in het genre Avontuur, Role Playing Game (RPG) is geschikt voor spelers vanaf 10 augustus 2018 jaar en is uitgekomen in 12.

Specificaties PC Game World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows

Game platform

PC

Genre

Avontuur, Role Playing Game (RPG)

Type drager

Dvd-rom

Minimumleeftijd

10 augustus 2018

Productiejaar

12

Speltype

4K ondersteuning

Third Person | Fantasie

Omschrijving van de PC Game World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows

Duik dieper in de epische strijd tussen de Horde en Alliance met de World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition voor Windows. Deze exclusieve set bevat een prachtige verzameling van zeldzame en speciale items die je zullen helpen bij het verkennen van de uitgestrekte wereld van Azeroth. Van unieke mounts tot speciale in-game pets, deze collector's edition is een must-have voor elke fan van de game. Naast de in-game extra's, bevat deze limited edition ook een prachtig artbook met concept art van de game, een soundtrack van de epische muziek van de uitbreiding en een set unieke pins om je liefde voor World of Warcraft te tonen. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint aan je avontuur in Azeroth, de World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition biedt een onvergetelijke ervaring die je dieper zal laten onderdompelen in de magie van deze geliefde franchise.

Veelgestelde vragen over de PC Game World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows

World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows draait op PC.

World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows valt onder het genre Avontuur, Role Playing Game (RPG)

World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows heeft een Dvd-rom.

De geadviseerde minimumleeftijd voor World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows is 10 augustus 2018. Dit is een advies.

World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows is uitgekomen in 12. 

World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows is een speltype.

World of Warcraft: Battle for Azeroth Collector's Edition Windows heeft 4K gaming ondersteuning: Third Person | Fantasie.