Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Activision Blizzard Entertainment
  2. Empires, Dawn Of The Modern World

PC Game Empires, Dawn Of The Modern World

5/5

Ben je op zoek naar een nieuwe game voor je PC? Misschien is dit spel Empires, Dawn Of The Modern World wel iets voor jou!

Empires, Dawn Of The Modern World is een PC game in het genre Actie is geschikt voor spelers vanaf jaar en is uitgekomen in 12.

Specificaties PC Game Empires, Dawn Of The Modern World

Game platform

Windows

Genre

Actie

Type drager

CD-rom

Minimumleeftijd

Productiejaar

12

Speltype

4K ondersteuning

Oorlog

Omschrijving van de PC Game Empires, Dawn Of The Modern World

Voor het eerst kun je met Empires, Dawn of The Modern World volledige controle krijgen over unieke beschavingen die zijn ontworpen met historische kennis om de wereld te veroveren. Van de Middeleeuwen tot aan de Tweede Wereldoorlog leid je jouw natie door brute gevechten om wereldheerschappij te bereiken. Elke beschaving biedt historisch accurate eenheden en vaardigheden die je kunt inzetten op het land, ter zee en in de lucht. Van cavalerieaanvallen tot verrassingsbombardementen vanuit de lucht, leer wat het echt betekent om een groot rijk te regeren. Met unieke beschavingen die zijn gebaseerd op historische feiten, biedt Empires, Dawn of The Modern World een diepgaande ervaring waarbij elke natie zijn eigen speelstijl heeft op basis van traditionele zwaktes en sterktes. Strijd op alle fronten en bedenk gevarieerde strategieën om je tegenstanders te overmeesteren met een mix van land-, zee- en luchteenheden. Beleef 1000 jaar geschiedenis en ervaar de avonturen van verschillende volken, van de Middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog. Voer oorlog met authentieke eenheden en speciale mogelijkheden om jouw rijk naar de overwinning te leiden.

Veelgestelde vragen over de PC Game Empires, Dawn Of The Modern World

Empires, Dawn Of The Modern World draait op Windows.

Empires, Dawn Of The Modern World valt onder het genre Actie

Empires, Dawn Of The Modern World heeft een CD-rom.

De geadviseerde minimumleeftijd voor Empires, Dawn Of The Modern World is . Dit is een advies.

Empires, Dawn Of The Modern World is uitgekomen in 12. 

Empires, Dawn Of The Modern World is een speltype.

Empires, Dawn Of The Modern World heeft 4K gaming ondersteuning: Oorlog.