Search
Close this search box.
  1. Atari
  2. Baldur’s Gate Compilatie Windows

PC Game Baldur's Gate Compilatie Windows

5/5

Ben je op zoek naar een nieuwe game voor je PC? Misschien is dit spel Baldur's Gate Compilatie Windows wel iets voor jou!

Baldur's Gate Compilatie Windows is een PC game in het genre Role Playing Game (RPG) is geschikt voor spelers vanaf 01 augustus 2013 jaar en is uitgekomen in 12.

Specificaties PC Game Baldur's Gate Compilatie Windows

Game platform

Windows

Genre

Role Playing Game (RPG)

Type drager

Dvd-rom

Minimumleeftijd

01 augustus 2013

Productiejaar

12

Speltype

4K ondersteuning

Behendigheid | Fantasie | Hack & Slash | Middeleeuwen | Oorlog

Omschrijving van de PC Game Baldur's Gate Compilatie Windows

Baldur's Gate Compilatie voor Windows is een spannend RPG-spel waarbij spelers de mogelijkheid hebben om hun personage te laten groeien en ontwikkelen tijdens het spel. Gebaseerd op de populaire Forgotten Realms-setting van Dungeons & Dragons, dompelt dit spel spelers onder in een fantasiewereld vol bedachte steden en bewoners. Als speler heb je de vrijheid om kleine en grote opdrachten uit te voeren, die uiteindelijk invloed hebben op de krachten en vaardigheden van je teamleden. Dit unieke PC-spel neemt spelers mee naar de betoverende wereld van Faerun, waar ze verschillende uitdagingen en avonturen zullen tegenkomen. Met de Baldur's Gate compilatie krijg je niet alleen de originele game, maar ook extra uitbreidingen en content om je spelervaring nog rijker en meeslepender te maken. Ga op reis door deze magische wereld, vecht tegen monsters, voltooi missies en ontdek geheimen terwijl je je personages sterker en vaardiger maakt. Met Baldur's Gate Compilatie voor Windows beleef je urenlang speelplezier en een onvergetelijke game-ervaring.

Veelgestelde vragen over de PC Game Baldur's Gate Compilatie Windows

Baldur's Gate Compilatie Windows draait op Windows.

Baldur's Gate Compilatie Windows valt onder het genre Role Playing Game (RPG)

Baldur's Gate Compilatie Windows heeft een Dvd-rom.

De geadviseerde minimumleeftijd voor Baldur's Gate Compilatie Windows is 01 augustus 2013. Dit is een advies.

Baldur's Gate Compilatie Windows is uitgekomen in 12. 

Baldur's Gate Compilatie Windows is een speltype.

Baldur's Gate Compilatie Windows heeft 4K gaming ondersteuning: Behendigheid | Fantasie | Hack & Slash | Middeleeuwen | Oorlog.