Search
Close this search box.
  1. Vivendi Sierra
  2. Lord Of The Ring War Of The Ring

PC Game Lord Of The Ring War Of The Ring

5/5

Ben je op zoek naar een nieuwe game voor je PC? Misschien is dit spel Lord Of The Ring War Of The Ring wel iets voor jou!

Lord Of The Ring War Of The Ring is een PC game in het genre Avontuur, Role Playing Game (RPG) is geschikt voor spelers vanaf 04 november 2003 jaar en is uitgekomen in 12.

Specificaties PC Game Lord Of The Ring War Of The Ring

Game platform

Windows

Genre

Avontuur, Role Playing Game (RPG)

Type drager

CD-rom

Minimumleeftijd

04 november 2003

Productiejaar

12

Speltype

4K ondersteuning

Arcade | Fantasie

Omschrijving van de PC Game Lord Of The Ring War Of The Ring

Voor elke Lord of the Rings-film die op het grote scherm is uitgebracht, is er een soort videogame-equivalent geweest. Aanbiedingen van zowel Electronic Arts als Vivendi hebben de gebeurtenissen van de Tolkien-klassieker nauwgezet gevolgd in een reeks solide 3D-avonturen. Maar nu is er een real-time strategiegame gebaseerd op de gebeurtenissen van Midden-aarde waarin je zoektocht om de Ene Ring te vernietigen doorgaat. Het eerste echte RTS-spel in de franchise, War of the Ring geeft enthousiastelingen de mogelijkheid om deel te nemen aan twee singleplayer verhaalgedreven campagnes. Ze kunnen ofwel vechten om de mensen van Midden-aarde als een groep aspirant-helden te bevrijden, of vechten voor de zaak van het kwaad onder de heerschappij van de diabolische Sauron. Als RTS-ervaring biedt War of the Ring niets nieuws aan het genre, maar als spel speelt het goed. Het wordt geleverd met een intuïtieve interface, waardoor het gemakkelijk is om grote groepen strijders te commanderen en leiden in de strijd. Er zijn verschillende scenario's beschikbaar voor de speler, en meestal zullen gamers meer dan eens terugkomen. De gameplay is uitdagend en vereist strategisch denken om te slagen in de missie om de Ene Ring te vernietigen. Spelers zullen genieten van het verkennen van de uitgestrekte wereld van Midden-aarde en het ontmoeten van iconische personages uit de boeken en films. Met gedetail.

Veelgestelde vragen over de PC Game Lord Of The Ring War Of The Ring

Lord Of The Ring War Of The Ring draait op Windows.

Lord Of The Ring War Of The Ring valt onder het genre Avontuur, Role Playing Game (RPG)

Lord Of The Ring War Of The Ring heeft een CD-rom.

De geadviseerde minimumleeftijd voor Lord Of The Ring War Of The Ring is 04 november 2003. Dit is een advies.

Lord Of The Ring War Of The Ring is uitgekomen in 12. 

Lord Of The Ring War Of The Ring is een speltype.

Lord Of The Ring War Of The Ring heeft 4K gaming ondersteuning: Arcade | Fantasie.

Bekijk nog meer PC Games