Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. overige
  2. Tell Me Why Xbox One Windows 10 download

PC Game Tell Me Why Xbox One Windows 10 download

5/5

Ben je op zoek naar een nieuwe game voor je PC? Misschien is dit spel Tell Me Why Xbox One Windows 10 download wel iets voor jou!

Tell Me Why Xbox One Windows 10 download is een PC game in het genre Avontuur is geschikt voor spelers vanaf jaar en is uitgekomen in 16.

Specificaties PC Game Tell Me Why Xbox One Windows 10 download

Game platform

Xbox One download | Windows download

Genre

Avontuur

Type drager

Digitaal download

Minimumleeftijd

Productiejaar

16

Speltype

4K ondersteuning

Toekomst/Future

Omschrijving van de PC Game Tell Me Why Xbox One Windows 10 download

Het verhaal van dit meeslepende spel draait om de tweelingbroers Tyler en Alyson die hun verleden en familiegeheimen moeten ontrafelen. De speler wordt meegenomen op een emotionele reis vol onverwachte wendingen en moeilijke keuzes die het lot van de personages beïnvloeden. De prachtige graphics en meeslepende soundtrack zorgen voor een meeslepende ervaring die je niet snel zult vergeten. Met de mogelijkheid om het verhaal te beïnvloeden door je keuzes, biedt Tell Me Why een unieke gameplay-ervaring die je keer op keer wilt beleven. Bestel nu de downloadversie voor Xbox One en Windows 10 en dompel jezelf onder in dit bekroonde verhaal vol emotie en mysterie.

Veelgestelde vragen over de PC Game Tell Me Why Xbox One Windows 10 download

Tell Me Why Xbox One Windows 10 download draait op Xbox One download | Windows download.

Tell Me Why Xbox One Windows 10 download valt onder het genre Avontuur

Tell Me Why Xbox One Windows 10 download heeft een Digitaal download.

De geadviseerde minimumleeftijd voor Tell Me Why Xbox One Windows 10 download is . Dit is een advies.

Tell Me Why Xbox One Windows 10 download is uitgekomen in 16. 

Tell Me Why Xbox One Windows 10 download is een speltype.

Tell Me Why Xbox One Windows 10 download heeft 4K gaming ondersteuning: Toekomst/Future.